Zoek
Sluit dit zoekvak.

Win4All heet voortaan Economic Board Flevoland

Win4All – Economic Board Flevoland gaat voortaan verder onder de naam Economic Board Flevoland. ‘Met een bijpassend, herkenbaar logo dat duidelijk maakt waar we voor staan: de toekomst van Flevoland,’ vertelt programmamanager Erwin van der Weide.

aanjagen

De Board is een echte aanjager. Het gaat om nieuwe initiatieven rondom de toekomstige economische vraagstukken van Flevoland. Alle projecten en activiteiten die we organiseren hebben uiteindelijk het doel de brede welvaart in de regio te versterken.

verbinden

De Board fungeert als verbinder om organisaties met elkaar te laten samenwerken. Het fungeert als makelaar met een uitgebreid netwerk die partijen met elkaar in contact brengt en houdt. We zoeken partnerships en krijgen input vanuit de ondernemersverenigingen in Flevoland.

communiceren

Eén van de belangrijkste doelen van de Board is om Flevoland op de kaart te zetten. Het gaat om een onderscheidende propositie, het communiceren van het Flevolandse verhaal, de ambassadeur functie en lobby activiteiten.

‘Ons nieuwe logo is geïnspireerd op de Flevolandse vlag. Het vierkant staat voor focus en verbinding. De blik vooruit. Denken in mogelijkheden, zoals we dat gewend zijn in Flevoland. Wij verbinden bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden aan elkaar. Om ondernemerschap en brede welvaart in onze mooie provincie te stimuleren. Hoe? Door het aanjagen van nieuwe initiatieven, door verbindingen te leggen tussen verschillende sectoren en door Flevoland op de kaart te zetten.’

Kansen en uitdagingen

Economic Board Flevoland kijkt vooral vooruit. Welke kansen en uitdagingen zijn er in de toekomst? Het vinden van voldoende personeel, is een urgent probleem. Niet alleen voor de groei van bedrijven, ook voor de energietransitie. Nooit eerder stonden er zoveel vacatures open voor technisch personeel.

Economic Board Flevoland verbindt en initieert. Dat doen we op verschillende manieren. Door het organiseren van kennis en inspiratie events zoals De Staat van Flevoland. Waarbij ondernemers, bestuurders en onderzoekers met elkaar en experts in gesprek gaan over verschillende actuele thema’s. Zoals het vestigings- en ondernemersklimaat, onderwijs en arbeidsmarkt en de nieuwe economie in Flevoland.

IJzersterke samenwerking

Met de nationale campagne Flevoland, duidelijk anders zetten we prachtige, slimme en innovatieve Flevolandse bedrijven in de schijnwerpers. Samen met InFlevoland versterken we hiermee het unieke verhaal van Flevoland. Door te laten zien hoe leuk het is om voor deze ondernemingen te werken, binden we medewerkers van de toekomst aan Flevoland.

‘We zijn trots op wat er al is bereikt in Flevoland. Nu is het tijd voor de volgende stap. Onze ijzersterke samenwerking verder uitbouwen!’, besluit Erwin van der Weide tevreden.